Lely Industries

Engineer met affiniteit voor procestechnologie - Maassluis

All jobs Print Apply
NederlandsEnglish

Job

Active since 13-04-2018 Job category Engineering - Engineering
Location Maassluis Level Professional
Educational level Vocational / Diploma / As... Employment type Fixed term contract with option...
Hours 32 - 40 Salary Marktconform
Voor deze functie zijn we op zoek naar een engineer met kennis van procestechnologie en bij voorkeur met kennis van chemie, om de oplossingen die we hebben voor de grotere veehouders, nog verder te verfijnen. We bieden diverse automatiseringsoplossingen aan grotere veehouders (vanaf 500 koeien). Denk hierbij aan automatische melk- en voermachines. Deze automatisering heeft ook een technische infrastructuur nodig om de apparatuur te voorzien van consumables, zoals reinigings-, desinfectie- en verzorgingsmiddelen. Daar kom jij bij kijken.

Belangrijkste taken
Bij de grotere melkveehouderijen worden de diverse Lely apparaten niet met de hand voorzien van reinigingsmiddelen of verzorgingsmiddelen. Dit moet automatisch worden ingericht en daar speel jij een grote rol in. Het is jouw taak om dit proces verder uit te denken, te verfijnen en in te richten. Met jouw kennis weet jij de eigenschappen van verschillende chemische middelen te vertalen naar technische oplossingen die bovendien ook passen in de veranderende omgevingsomstandigheden in een melkveehouderij. Jij weet voldoende van techniek om te kunnen bedenken hoe we de distributie van chemicaliën (verpompen, meten en bewaken) veilig kunnen inrichten en automatiseren. Dit onderdeel willen we de komende jaren blijven verfijnen. Dus jouw innovativiteit is zeer welkom.

Lely Consumables is een relatief klein team waarin we veel samenwerken en kennis delen. Pionieren en leren is zeer belangrijk, dat maakt ons innovatief. We zoeken dan ook iemand die creatief is op zijn vakgebied en niet bang is om nieuwe dingen uit te proberen.

Wij bieden
  • Werken in een internationale omgeving die behoort tot de meest innovatieve organisaties van Nederland in de sector;
  • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • Een open werkomgeving met o.a. flexibele werktijden en werkplekken;
  • Vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
  • Een familiebedrijf dat staat voor transparantie en een goede omgeving voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Profiel
Jij kunt ons goed adviseren op het gebied van chemie en techniek, je houdt van uitproberen en innoveren en kunt de opgedane kennis goed delen met de rest van het team. Je kunt zelfstandig aan de slag en schakelt gemakkelijk tussen standplaats Maassluis, Duiven (samenwerking met Synerlogic) en de boerderijen.

Verder heb je:
  • Minimaal Technische studie op HBO-niveau afgerond (Proces technologie, Werktuigbouw of aanverwante technische opleiding)
  • Bij voorkeur ervaring met Proces Technologie
  • Bij voorkeur kennis van chemie, distributie van chemicaliën
  • Bekend met Arbo-implementatie en veiligheid
  • Affiniteit met veehouderij/boeren bedrijf

Contactgegevens voor sollicitatie
Zie jij jezelf terug in deze vacaturetekst? Solliciteer dan via de ''Solliciteer'' button. Heb je nog vragen over het proces of de baan? Neem dan nog even telefonisch contact op met Stace Barreiro de León, Recruiter.

Na je sollicitatie ontvang je altijd een ontvangstbevestiging. Heb je deze niet dezelfde dag van je sollicitatie ontvangen? Neem dan contact met Stace Barreiro de León via sbarreirodeleon@lely.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contactinformatie
Stace Barreiro de León +31644515395 

Onze organisatie / De afdeling

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center vestigingen voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan veertig landen.
More information
This listing is a full-time job

Job category Engineering - Engineering
Industry / Industries Agriculture
Region Zuid-Holland
Keywords Vacature, Fulltime, Parttime, Maassluis, Engineer, Technicus.

Contact information

Name Stace Barreiro de León
Phone +31644515395

Location

Apply