Lely

Marketing Automation Manager - Maassluis

All jobs Print Apply
NederlandsEnglish

Job

Active since 19-07-2018 Job category Marketing
Location Maassluis Level Mid-Senior level
Educational level Master / Post-Graduate / ... Employment type Fixed term contract with option...
Hours 32 - 40 Salary prima arbeidsvoorwaarden
Op een marketingafdeling van ongeveer 20 medewerkers, waar rechtstreeks geschakeld wordt met Facebook er met bureaus als Fabrique en Orange Valley intensief wordt samengewerkt, kunnen we wel stellen dat we vooroplopen in de markt qua kennis en kunde.

De volgende stap is het uitbreiden van Marketing Automation met de tool ‘Marketo’, ook wel bekend als de Rolls Royce onder de marketing tooling. Dit zal eerste in Nederland worden uitgerold, om vervolgens alle Lely 40 landen op te pakken.

Belangrijkste taken
Als Projectmanager Marketing Automation zorg je ervoor dat alles wordt ingericht, gekoppeld en klaarstaat. Jij zoekt de verbinding tussen de verschillende systemen om de leads nog beter op te kunnen volgen. De technische koppeling doe je niet zelf, maar je weet wel exact hoe het systeem werkt en waar de koppeling moet plaatsvinden en waarom. Andere taken die jij uitvoert:
 • de eerste Marketing Automation campagnes voor Lely maken waarbij jouw kennis vitaal is
 • samen met ons consultancy bureau Marketo functioneel inrichten en onze CRM collega helpen met de meer technische implementatie
 • evangelie van Marketing Automation verkondigen aan de Nederlandse collega’s maar later ook aan alle internationale marketingverantwoordelijke
 • ontwikkelen van trainingsmateriaal en het geven van trainingen om collega’s de ‘nieuwe manier’ van werken aan te leren

Wij bieden
Een waanzinnige pioniersfunctie en...
 • werken in een internationale omgeving bij één van de meest innovatieve organisaties van Nederland;
 • prima arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen & 13 adv dagen;
 • een open werkomgeving met o.a. flexibele werktijden en werklocaties;
 • vrijheid in het organiseren van je eigen werk.
   
Profiel
Je hebt ervaring in het inrichten, implementeren en uitrollen van een Marketing Automation systeem. Als je dat ook eerder voor Marketo gedaan hebt, is dat uiteraard mooi meegenomen. Je begrijpt de manier van werken die hoort bij Marketing Automation, verder…
 • heb je WO werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar ervaring als projectmanager;
 • kun je aantonen hoe je een eerdere inrichting/uitrol hebt aangepakt.

Contactgegevens voor sollicitatie
Als je jezelf herkent in het profiel solliciteer dan direct via de 'Solliciteer' button of neem contact op met onze Corporate Recruiter. Na je sollicitatie via de Lely website ontvang je altijd een ontvangstbevestiging. Onze Corporate Recruiter is dhr. Stace Barreiro de Leon en hij is bereikbaar via mail op sbarreirodeleon@lely.com voor eventuele vragen betreffende je sollicitatie.

Onze organisatie / De afdeling
Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen.

Lely is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders. Elke dag inspireert Lely haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning. Met haar hoofdkantoor in Maassluis en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center vestigingen voor verkoop en service op maat, is de Lely Groep actief in meer dan veertig landen en biedt zij werk aan zo’n 1.200 mensen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
More information
This listing is a part-time job

Job category Marketing
Industry / Industries Agriculture
Region Zuid-Holland
Keywords .

Contact information

Name Stace Barreiro de León

Location

Apply