Lely

Voeding Specialist - Maassluis

All jobs Print Apply
NederlandsEnglish

Job

Active since 17-09-2018 Job category Education / Coaching / Trainers
Location Maassluis Level Mid-Senior level
Educational level Bachelor / Graduate Employment type Fixed term contract with option...
Hours 32 - 40 Salary Goed salaris
Analyseer jij uit de big data van ons eigen managementsysteem hoe we de voerprestaties van onze wereldwijde klanten kunnen optimaliseren? Help jij mee om ons nieuwe managementsysteem te optimaliseren met behulp van jouw voedingskennis? Train jij onze adviseurs zodat ze het beste voedingsadvies kunnen geven met behulp van onze state-of-the-art automatische voeroplossingen?

Belangrijkste taken
Lely heeft ruim 30.000 klanten met een (realtime) managementsysteem in gebruik. Dit betekent ontzettend veel informatie over voeding, automatisch voeren, de invloeden op koe gezondheid en kwaliteit van melk. Op dit gebied is nog heel veel te ontdekken en te adviseren naar onze klanten, daar kun jij een bijdrage aan leveren. Samen met de softwarespecialisten van het managementsysteem duik jij in deze schat aan informatie.

Alle kennis en kunde die de (internationale) klantadviseurs nodig hebben, komt van jouw afdeling op het gebied van automatisch voeren. Jij weet alles over rantsoenen en het mengen van voer vanuit jouw eerdere werkervaring. Deze kennis gebruik jij om onze klantadviseur de juiste tools te geven om (potentiele) klanten te kunnen voorzien van de juiste informatie.

Jij maakt de training, geeft de train-de-trainer training aan onze klantadviseurs over de hele wereld en zorgt ervoor dat je voldoende informatie ophaalt om een nieuwe training te ontwikkelen die aansluit bij de vraagstukken die bij klanten spelen.

Wij bieden
Een waanzinnige baan bij internationaal bedrijf dat continu vooroploopt binnen de agrarische sector om het leven van de veehouder steeds gemakkelijker, duurzamer en leuker te maken. Dit is jouw kans om jouw gespecialiseerde kennis te delen en wederom te verrijken.
Verder:
  • Goed salaris;
  • Auto van de zaak;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen;
  • Flexibiliteit in werktijden en werkplek;
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen werk in te delen;
  • Lely Academy met een aanbod van verschillende opleidingen.
En een eigen barista op de Lely Campus die de beste cappuccino’s maakt van verse melk, direct van de boer.

Profiel
Je bent nu, of je bent werkzaam geweest als voeding specialist bij een mengvoerfabrikant of als zelfstanding voerspecialist. Het liefst heb je internationale veehouderij kennis en ervaring opgedaan of je vindt het leuk om deze stap te maken. Samen met collega’s van IT, duik je de big data in van ruim 30.000 actieve managementsystemen. Je hoeft niet technisch te zijn, maar het helpt wel als je begrijpt hoe een managementsysteem werkt.

Contactinformatie
Ben je overtuigd en is dit jouw droombaan? Solliciteer dan via de ''Solliciteer'' button. Mocht je vragen hebben over de functie of de procedure, schroom niet en bel de heer Stace Barreiro de Leon op 06-44515395.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
More information
This listing is a full-time job

Job category Education / Coaching / Trainers
Industry / Industries Agriculture
Region Zuid-Holland
Keywords .

Contact information

Name Stace Barreiro de León
Phone 06-44515395

Location

Apply